Ako sa dá vybaviť súkromné premietanie v kine

01.03.2012 Trnava

Trnava 1. marca (TASR) – Aj taký prepych, ako je súkromné filmové premietanie v kine sa bude dať zažiť v Trnave. Môže byť aj pre jediného človeka alebo pre skupinu jeho priateľov či rodinu. Stačí, ak bude sledovať stránku kina Hviezda na sociálnej sieti a označí sa na ktorejkoľvek fotografii, kde sú zábery sály, program či dokonca tovar v bufete. Pritom platí, že čím viac označení, tým väčšia šanca na výhru privátnej projekcie.

Zariadenie tým chce, ako povedal pre TASR vedúci kina Michal Hutira, upozorniť kultúry chtivú verejnosť na svoje nové možnosti. Kino, ktoré je vo vlastníctve samosprávy, je digitalizované a už niekoľko mesiacov premieta filmy aj v 3D formáte. V programe má tiež premiérové premietania filmov. Nová akcia má podtitul Povedz o nás svojej babke, frajerke, Bobinovi, podpor svoje kino a vyhraj premietanie pre svoju partiu.

Súťaž prebieha do konca mája tohto roku. "Výherca hlavnej výhry si môže priviesť skupinu maximálne 50 ľudí, filmový titul si vyberie po dohode s nami," dodal Hutira. Druhou a treťou cenou sú zľavnené lístky na predstavenie a ďalšími dvoma zase poukážky v bufete kina.
 

Vyberte región